Tänään käytiin Sadulla ja Liinalla kylässä. Sieltä kun kotiin tultiin, joskus seiskan aikaan, niin sittenhän mä jo kahdeksalta lähdin jumppaan. Jännitti mennä jumppaan, koska Rasmus itki viimeksi kun olin jumpassa :/ Tänään oli mennyt paremmin, isi ja Rasmus nauroivat kun tulin kotiin :) 


Viimein Rasmus pääsi kokeilemaan hyppykiikkua :) Ei kyllä ehtinyt tajuamaan että siinä voisi hyppiä.. Hyppiminen sylissä on vissiin kivempaa!


....Ja sitten meni hermot...


Tässä vielä vaatteiden esittelykuva ;D Elikkä tässä on päällä A-tädin antama kruunuhaalari + body. Niiin ihanat <3 Kokoa 68, vähän reilut vielä, ekaa kertaa päällä tänään :)


Tässä Rasmus näyttää taitojaan, eli suorille käsille menoa ja esittelyssä Rasmuksen lempilelu, laulava kilpikonna :)


Muotinäytöstä taas.. Tässä kaverilta ostettu ihana jumppari <3


Tämä ihana jumppari on ostettu fb-kirppikseltä ja se tuli postissa tänään! Aivan ihana, oon metsästäny tätä jo pari kuukautta!

Rasmus on ruvennut nyt syömään kolme kertaa päivässä muutakin kuin tissiä. Aamulla menee puuroa, iltapäivällä joku välipala, yleensä hedelmäsose ja illalla taas puuroa. Tissiä aina ruoan jälkeen tai ennen ja sitten väleissä tissiä. Öisin tissiä syödään aika useinkin ja viime yönä kokeilin aamuyöstä antaa velliä ja sen avulla Rasmus nukkui paremmin. Imetyksestä en todellakaan luovu vaikka kaikkea ruokaa nyt meneekin, mutta imetys on niin kivaa että sitä jatkan kunnes Rasmus itse hylkää tissin tai ikää alkaa olemaan liikaa :)