Rasmus itki ihan älyttömästi sunnuntai-maanantai välisenä yönä. Ihan jatkuvasti ja kovaa huutoa, tissikään ei tuntunut helpottavan. Maanantai-iltana olin ihmetellyt asiaa Rassen mummolle ja mummo ehdotti että kannattaisi koskettaa korvaa. Päätin heti kokeilla ja pelkkä hipaisu korvanlehteen sai valtavan itkukohtauksen aikaiseksi. Kotilääkäridiagnoosi alkoi olla valmis: korvatulehdus. Jorvista haettiin antibiootti ja särkylääkkeellä Rasmus oli tosi kiltisti seuraavan yön :) 

Tiistaina menin moikkaamaan Nooraa itäiseen Helsinkiin. Matkalla oli kova ruuhka, liikenne lähes seisoi paikallaan. Rasmus sai hirveän raivarin matkalla ja huusi ihan täysillä. Teki tosi pahaa. Perillä ryntäsin ottamaan Rasmuksen syliin lohduttaakseni, mutta takapenkillä odottikin verinen poika :( Vasen puoli oli verinen korvasta ja poskelta, lisäksi kädet olivat veriset. Säikähdin ihan järjettömästi :( Täristen sain soitettua kysyäkseni tilanteeseen neuvoa, näytti siltä että tärykalvo olisi puhjennut korvatulehduksen takia, mutta lopulta kun matkasimme TAAS Jorviin, paljastui syyksi vissiin kova raapiminen koska tärykalvo oli ehjä ja raapimisesta oli naarmuja, mitään kunnon rupea ei löytynyt, vaan monen monta pienempää naarmua mistä veri sitten vissiin oli peräisin.

Itiksen reissulta mukaan tarttui tällainen kokoa 68, joka alkaa olemaan kohta sopivaa kokoa.


Tänään olin mammatreffeillä Emman ja Amin kanssa Kaisaniemen puistossa. Neuvolassakin käytiin, piti olla lääkärintarkastus, mutta lääkäri ei ollut saapunut paikalle. Paino+pituus+päänkoko otettiin kuitenkin: 5910 g, 62,5 cm ja 44 cm. Viime viikolla tais olla Jorvissa: 5686 g, 61,3 cm ja 44 cm.

Mammalle kuuluu hyvää :) Lenkit alkaa sujumaan, kolme 5 km lenkkiä tehtynä jo viiden päivän sisällä. Ehkä tässä vielä johonkin kuntoon pääsee, äitiyden jäljet säilyy ikuisesti, mutta että edes johonkin kuntoon xD
Kipsi on poissa kädestä niin tuntuu arki taas palanneen elämään, pystyy taas tapaamaan ystäviä, ajamaan autoa jne. Vaikka sormet onkin vähän jäykät ja huomenna soitan saadakseni niille jotain fysioterapiaa..