Oltiin tänään kaverin valmistujaisjuhlissa. Olipas kivaa ja hyvää ruokaa :) Vietiin lahjaksi ihana magisson liila kakkulapio, koska valmistunut tykkää kovasti leipoa :) 
magisso-cake-server-colors.jpg
Pitäähän pienellä miehellä olla asiaan kuuluvat vaatteet päällä ;) No ei me nyt ihan vain näitä juhlia varten pelkästään pukua hankittu, vaan oikeastaan alunperin toivoin sen sopivan nimenantojuhlien aikaan, mutta Rasmus oli vielä niin pikkuinen silloin että käytti kokoa 50/56, joten silloin asu oli liian suuri ja juhlat juhlittiin dinopuvussa :D



Lauantaisin meillä on saunavuoro, joten käytiin koko poppoo saunomassa. Rasmukselle otettiin kylpyamme mukaan ja siellä Rasmus sitten polskutteli tyytyväisenä kun me heitettiin löylyä :) Aika väsynyt poikanen oli saunan jälkeen, koska ei ole tänään oikein malttanut nukkua päiväunia, on vaan taistellut kovasti unta vastaan. Voi pientä, maailmassa niin paljon kivaa ihmeteltävää ettei haluaisi välissä edes nukkua. Rasmus on alkanut viihtymään pitkiäkin aikoja lattialla, varmaan sen takia kun jaksaa pitää päätä pystyssä ja eilen pääsi jo muutamia senttejä eteenpäinkin sängyllä :)

Hermonikin ehdin polttaa tässä lauantai-illan päätteeksi kun kävin lukemassa erään viestin entiseltä ystävältä, joka kritisoi kasvatustapojani. Noh, jokainen kasvattaa tyylillään. Minä haluan kasvattaa sosiaalisen ja aktiivisen pojan, toiset kasvattaa rauhallisen koti-ihmisen. Kummassakaan ei ole mitään pahaa, mutta ei toista voi mennä haukkumaan kummastakaan kasvatustavasta. Se on rikkaus että maailmassa on erilaisia ihmisiä!


Lopuksi vielä vesi kielelle, tällainen herkkupöytä oli juhlapaikassa :) Nam nam, olipas hyvää!