Oonpas ylpeä itsestäni tänään ;) Tai no vuorokausi on jo vaihtunut.. No mutta kuitenkin. Aamu alkoi puuron keitolla, sitten mentiin Rasmuksen kanssa jumppaan, sieltä mentiin kirppikselle ja tehtiin ihania löytöjä! Sieltä mentiin kauppaan, raahattiin kauppakamat autolle ja sitten kotiin. Kotona olenkin sitten koko päivän siivoillut ja tehnyt soseita pakkaseen, huh huh, olipa sotku, mutta nyt kehtaa ottaa vieraita vastaan :D Ei täällä nytkään oo tiptop, mut eipähän loju vaate- ja paperikasoja joka puolella!


Rasmus ja lempparilelu :) Ei ois ikinä pitänyt laittaa tätä pukua äiti-vauva-jumppaan, varsinkaan ilman käyttöönottopesua! Jumpan jälkeen mulla olikin mustakarvaiset kädet!


Tällanen tarttui mukaan, ei ehkä tule pidettyä, mutta oli niin halpa ja laputkin oli kiinni, niin olihan se pakko ostaa!


Tää mun lempparihaalari löytyi koossa 86 cm! Olihan se pakko ostaa varastoon <3


Ihanat pökät ja vielä alkuperäiskirpparihinnasta puoleen hintaan :)


Uusi ihana haalari ja vain 5 €! Tämäkin oli alkuperäisestä myyntihinnasta vielä puoleen hintaan. Ihana :) Olkapäillä on tähdet, ne ei valitettavasti tässä kuvassa näy kunnolla.. :(


Pipo syksyksi :) Tääki oli löytö, alkuperäinen kauppalappu vielä kiinni missä oli hinta 24,95 €, no kirppishintana 8 €, josta lähti vielä puolet eli 4 € reimatecin piposta :)