On se kumma ku tajuaa järjellisesti et pitäis mennä nukkumaan kun Rasmuskin menee, mutta silti tää oma-aika on vaan niin tärkeetä että tulee valvottua liiankin myöhään.. Rasmus on nytkin nukkunut jo pari tuntia.. Aamulla mennään avoimeen päiväkotiinn leipomaan piirakkaa! Eli aikainen herätyskin..

Mulla on mennyt koko ilta koneen ääressä, pistin kuvatilausta menemään ifille ja kävin läpi Pirjo-Leena Bauerin ottamia valokuvia. Hän oli kuvaamassa Piilo-kirpputorilla. Vein Rasmuksen kuvaukseen ja nyt sain nuo ihanat kuvat, aivan upeita! 


Peukalo suussa kuten äitilläänkin oli monen monta vuotta lapsena ;)


Mun söpöliini!


Niin suloinen <3

Saatiin Rasmuksen mummoltakin 5 kk lahjoja:

Toisessa kirjassa on ihania avattavia luukkuja ja toisessa eläimet ovat ihanan pehmoisia :)


Tämä on kummitädiltä ja serkuilta, ei virallisesti 5 kk lahja, mutta niihin aikoihin annettu kuitenkin! :)


Itseänikin hemmottelin tänään ja ostin tällaiset:


Rasmuksellekin ostin tänään kahdet lämpösukat ja talvitossut, niistä en oo vielä ottanut kuvia, joten lisään ne myöhemmin. Oltiin tosiaan Jumbossa shoppailemassa ja käytiin katsomassa ne Vauva-lehden kuvauksissa otetut kuvat, en niitä sitten ostanut kun eivät olleet ihan niin hyviä kuin esim. nämä vintage kuvat :)

Viikko meni nopsaan, meillä oli yökyläilijöitä: Saija ja Milo. Kävin tossa perjantaina avoimessa päiväkodissakin, siellä oli perjantaiseen tyyliin hiljaista, uus yritys huomenna siis. Viikonloppunakin oli vieraita kun vietettiin leffailtaa kavereiden kanssa. :)

No mut nyt taidan mennä nukkumaan.. Ainiin piti vielä kertoa mitä Rasmus nykyään puuhailee: peruuttelee kovasti, päristelee ja hyppii ihan mielettömästi, koko ajan sais hyppyytellä! Edelleenkin isi kerää makeimmat naurut, äidille vain hymyillään :/