Netti oli koko talosta vissiin poikki viikonlopun, joten kirjoittelut on taas jääneet.

Tänään oli neuvola. Mitat (edelliset suluissa 16.8.): 6715 g (5910 g), 65,5 cm (62,5 cm) ja pää 44,8 cm (44 cm). Pituus lähti nousuun! Jee :) Rokotukset saatiin, oli niiiin sydäntäsärkevää taas pikkuisen itku. Annoin heti tissiä ja suru unohtui :) Nyt illalla tais nousta kuume, koska kun tulin kahvakuulatunnilta kotiin Rasmus huusi ja oli ihan tulinen. Annoin mansikkaburanaa ja lämpö laski ja poitsu oli taas tyytyväinen :) 
"Suloinen, virkeä poika. Kääntyy, leluun tarttuu, nojaa suoriin käsiin vatsamakuulla. Motoriikka normaali. Katseella seuraa joka suuntaan. Nauraa ääneen." Seuraava neuvola on joku 6 kuukautisten ryhmätapaaminen lokakuussa :)


Kaikki poitsun päällä on kirppislöytöjä :) 

Rakas 5 kuukautta ja hedelmätutti jonka äiskä osti 5 kk lahjaksi ;) Toi hedelmätutti on niiiiiin hyvä ostos, turvallinen tapa tutustua hedelmiin ilman tukehtumisvaaraa :)

Ruoista meillä menee jo kaikkea: puuroja, spagettia&jauhelihaa on Rasmuksen lemppari, kanaa ja jotain kinkkuherkkuakin ollaan kokeiltu. Kaikki tuntuu passaavan hyvin onneksi, eli allergiaoireita ei ole esiintynyt :)