Tänään oltiin Nuuksiossa Rasmuksen mummon ja papan kanssa. Paistettiin makkaraa ja lettuja. Keitettiin myös kaakaota :) Oli kivaa! 
Viime yönä oltiin satamavahteina Hessun isän palkkaamana satamassa, saatiin vähän taskurahaa kun vietettiin satamassa vartijaliivit päällä 21-05 ;) Huh huh kyllä väsytti. Meidän kaverit N&D tulivat pitämään meille seuraa vähäksi ajaksi, pelattiin inkan aarretta ja korttia. Rasmus nukkui ihan huippu hyvin siellä koko yön vaunuissa :)


Näin se suu aukeaa hienosti!

Mitäs muuta ollaan puuhailtu.. Jumpat jäi välistä tällä viikolla, tiistaina mulla ois ollu kahvakuula, mut selkä oli kipeenä.. Torstaina Rasmuksella oli niin kova nuha etten kehdannu lähtee sinne äiti-vauvajumppaan. Kirppiksellä käytiin taas tekee löytöjä, mm. örkkihaalari. 


Kovaksi paahdettua näkkäriä :)

Mitäs vielä kertoilisin.. Rasmus otti konttausasennon perjantaina 21.9. Ei oo siitä nyt edistynyt, ei siis konttaa, mutta pysyy konttausasennossa jo pidempiäkin aikoja. Rasmus rupesi läpsyttämään 23.9. sunnuntaina ja siitä asti onkin läpsinyt käsillään, mm. tänään aamulla herätteli mut läpsyttelemällä naamaan... Oonkin odottanut läpsyttelyä, yleensä vaan paukuttelee jalkaa, mutta nyt jalan paukutus on jäänyt vähemmälle ja tilalle on tullut läpsyttely :) Ruokaakin menee ihan hirveästi, koko ajan sais antaa kaks purkkia ruokaa...

Mä oon taas ruvennu leipomaan! Ensin tein pari porkkanakakkua viime viikolla, sitten tein kasvispihvejä (nam nam nam!!), sitten kokeilin kasvislasagnea ja nyt viikonloppuna pyöräytin omenapiirakan (tai no oikeastaan jättimäisen omenapullan :D)..
No mut nyt meen tekemään iltasiivouksen ja sit nukkumaan univelkoja... Tai no keräämään niitä lisää!


Tällaset lähti mukaan kirppikseltä euron kipale. Mä oon ruvennu keräämään Rasmukselle kirjoja ja niitä löytyykin nyt isot pinot :)

Tällanen haalari oli pakko käydä heti ostaa kun se tuli myyntiin Lindexille, ostin koossa 80 varastoon odottamaan :)