Yritän aloitella uutta blogia, entisen tilalle. Entisestä katosi kuvat, niin kuin kaikilta vuodatus.net käyttäjiltä. Muutenkin blogi oli jäänyt vähän unholaan. Haluaisin kuitenkin kirjoitella omaksi iloksi, terapiaksi ja muistoksi. 

Lyhyesti siitä kaikkein tärkeimmästä, meidän poitsusta:
Syntyi 10.4.2012 Jorvissa käynnistyksen tuloksena viikolla 42+3. Hieman oli rankka synnytys, joka johti lastenosasto hoitoon, mutta se on nyt vain muistoissa onneksi :) Kaikki hyvin siis, seurannassa vielä käydään. Eka seuranta oli 2 viikkoisena, eilen oli toinen (4 kk) ja seuraava saatiin lokakuuksi eli 6 kk. Tosiaan poitsu oli tarkkailussa 3,5 päivää synnytyksen jälkeen keuhkoissa olleen ilmavuodon ja synnytyksen aikaisen hapenpuutteen vuoksi, sen jälkeen kotiuduttiin yhdessä perjantai 13, kello 13. Joskus epäonnenpäivä voi olla oikea onnenpäivä :)

Musta jotain pientä kans..
Äippälomalla onnellinen 24 vuotias mamma. Elämäni suurin unelma toteutui kun sain plussan raskaustestii 19.7.2011, todellista siitä tuli sitten eräänä huhtikuisena yönä <3 En ole eläessäni ollut onnellisempi ja rakastuneempi. Poitsu on unelmianikin ihanempaa :) Töihin ei oo kiire, mutta kai se on joskus sinnekin palattava, leipurina työskentelen tunnetussa lafkassa ;) Tykkään leipoa, urheilla ja ennen kaikkea viettää aikaa poitsun ja mieheni kanssa. Kirppiksiä rakastan ja olen heikkona vauvanvaatteisiin!