Haluaisin kirjoitella useammin, mutta jotenkin se aina jää. Joka ilta ajattelen että kirjoittaisin, mutta sitten kotityöt tai väsymys vie ajan kirjoittamiselta.

Oon hulluna näihin eläinpukuihin ja jumpsuitteihin, meiltä näitä löytyykin jo aika paljon: 


Supermies on kokoa 62, joten se jää kohta pieneksi. Tuo 2012 haalari on seuraavassa koossa eli 68 :) Supermiespuku on ollut hyvä kirppislöytö, toisen puvun ostin uutena.


Tiikeripuku on 74, luurankopuku on 6-9kk ja pandapuku on 68. Toivottavasti luurankopuku on sopiva halloweenin aikaan ;) Tiikeripuku on ostettu uutena, luurankopuku huuto.netistä ja pandapuku on Lindexin alesta.. Huuto.netistä huusin just poropuvun se tulee lähipäivinä.... :D

Meillä oli eilen neuvolalääkäri.. Mites tän sanois, aika omalaatuinen lääkäri. Aika oli oikeastaan sitä varten että tarkastetaan kasvunsuunta, mutta lääkäri ei kuitenkaan halunnut ottaa mittoja.. Totesi vaan kun aloin nostaa vaa'alle, että ei tarvitse kun on jo hetki sitten mitattu.. No ihan miten vaan.. Ja tutkittuaan sanoi että sairastelut on nyt loppu, poika on terve... Just joo, rohisee, hankaa korvia... Ompa joo terve. Itkee öisin, mitä ei tosiaankaan tee silloin kun on terveenä. No ihan miten vaan..

Meillä syödään jo jättiläisannoksia ruokaa :) Lounaalla meni purkki "kasviksia" ja nyt illalla meni desi puuroa ja toinen desi päälle luumusosetta :) Yöt nukutaan kyllä edelleen hyvin katkonaisesti, vaikka joku sanoikin että öiden pitäis parantua kun alotetaan soseet, pyh pah. Tulee nyt itsekin syötyä kaurapuuroa iltaisin kun keittelen Rasmuselle :) Saas nähdä kauan jaksan keitellä ;) Joku vinkkasi että voi keittää ja pakastaa jääpaloihin samalla tavalla kuin muitakin soseita, pitäis kokeilla.

Mullekin kuuluu hyvää, vähän vituttaa tää käsi, jäykistelee, yritän jumpata kovasti, mut saas nähdä, välillä vaivun epätoivoon ettei tästä enää hyvää tuu.. Ens viikolla on fysioterapia, odotan sitä kovasti, jospa sieltä sais tilanteeseen jotain lohtua. Muuten kyllä kaikki täällä suunnalla hyvin, lenkkiä on tullut tehtyä, jumpassakin käytyä ja masun ulkonäkökin vähän parantunut :)



Rasmuksen ekat keinuilut :) VÄHÄN oli liian iso keinu!