1. Mitä teit ennen kuin sinusta tuli äiti?
Nukuin enemmän, vaikka en ole kyllä koskaan ollut mikään 10-12 h nukkuja, vaan enemminkin 6-8 h. Leivoin ja laitoin ruokaa enemmän kuin nyt. 
2. Miten söit ennen kuin sinusta tuli äiti?
Syömiseni ovat muuttuneet vain koska haluan laihtua :D Muuten syön kyllä samalla tavalla kuin ennen äitiyttä. Alkoholi on jäänyt pois.
3. Miten nukuit ennen kuin sinusta tuli äiti?
Katkeamatonta unta :D
4. Miten hoidit itseäsi ennen kuin sinusta tuli äiti?
Hmm.. Hoidan itseäni tavallaan paremmin nyt, koska haluan saada pari kiloa pois ja haluan edelleen pukeutua kivasti, enkä näyttää aina väsyneeltä äidiltä.
5. Miten teillä siivottiin ennen kuin sinusta tuli äiti?
Samalla tavalla kuin nytkin. Pitäisi siivota siis enempi, varsinkin nyt kun Rasmus alkaa liikkumaan, ettei lattialla ole mitään roskaa tai muuta tavaraa joka menisi suuhun.
Siitä lähtien, kun sinusta tuli äiti, onko..
6. päällesi oksennettu?
Puklattu pari kertaa.
7. kakattu?
KYLLÄ! Annoin hetken ilmakylpyä Rasmukselle mukamas pyyhkeen sisällä, mutta pyyhe kiersikin pyllyn ja lopun voitte arvata.. Syliinhän se kaikki tuli.
8. syljettu?
Ei syljetty, kuolattu kyllä.
9. purtu?
Nänniä kyllä! Vaikka ei olekaan hampaita, niin ikenilläkin pystyy satuttamaan.
10. pissitty?
Pari kertaa, Rasmus pissii yleensä isin päälle.
11. nipistelty?
Jep, nykyään aika usein :) 
12. Miltä tuntuu syöttää nälkäistä lasta?
Ihanalta :) Ihana tunne kun toinen hamuaa ja saa tissistä kiinni :) Tekee toisen onnelliseksi <3
13. Miltä tuntuu olla äiti?
Ihan parhaalta. Maailmassa ei oo mitään parempaa. En kadu sekunttiakaan, en koskaan. Tämä on enemmän kuin osasin edes unelmoida. Tämä on ihaninta! Ja tämä on helpompaa kuin uskoinkaan. Olen hoitanut paljon muiden lapsia ja jossain vaiheessa aina todennut että ihanaa kun ei ole oma lapsi! Siksi pelottikin että miten jaksan kaikki kiukut ja yöheräämiset, mutta sitä vaan jaksaa kun rakastaa toista niin paljon.
14. Mitä lapsesi osaa tähän ikään (mainitse ikä) mennessä?
Rasmus (kohta 5 kk) osaa kääntyä selältä massulleen (oppi jo 2,5 kk). Rasmus osaa hymyillä, kikattaa, välillä tuntuu tekonauravankin, nousta käsien varaan, nousta polvilleenkin hetkeksi ja toissa päivänä pääsi vähän matkaa eteenpäinkin sängyllä. Rasmus tunnistaa tutut ihmiset, vieraita katsoo hetken epäilevästi, mutta vastaa äkkiä hymyyn :) Tarttuu leluihin, työntää kaiken suuhunsa, rakastaa repiä äidin hiuksia ja polkea jalkaa. Rasmus hamuilee edelleen, vaikka jostain luin että sen pitäisi loppua ekojen kuukausien aikana, mutta edelleen pää liikkuu hullun lailla nokkien nälän iskiessä.